Familievoorstelling


Nu ons Engelenburcht avontuur even naar het archief wordt verwezen en ons nieuwjaarsconcert netjes is verteerd gaat het muzikale leven bij Toeterdonk zijn verdere gangetje.

Alhoewel zijn gangetje? Bij fanfare Toeterdonk is dat alles behalve rustig aan! Neen, want het is tijd voor een nieuwe creatie, ditmaal op kindermaat.

Help! De taart staat in brand!” is een voorstelling voor de hele familie waar we kennis maken met Driessje draak en Bertha bever.  Driessje heeft namelijke een wens, maar zolang hij er niet in slaagt de kaarsen van zijn verjaardagstaart uit te blazen kan hij deze wens niet doen.  Samen met Driessje en Bertha gaan we op zoek naar een oplossing.

Fanfare Toeterdonk, bijgestaan door een jeugdensemble, laten jullie kennis maken met de klanken van het blaasorkest. Verteller Ann Van Dessel neemt jullie mee in het verhaal.  Dit alles voorzien door fantastisch mooie tekeningen van Gonda Cleynhens.   Je begrijpt het goed: het wordt een totaalpakket van muziek, woord en beeld voor het hele gezin.

Aanwezigen van ons Nieuwjaarsconcert konden alvast kennis maken met 2  deeltjes uit de voorstelling.  De eerste reacties van het aanwezige publiek waren alvast enthousiast.

De familievoorstelling werd ook genomineerd voor de Vlamo Award 2019.

Ben jij ook nieuwsgierig?

Alle info vind je op de projectpagina: “Help! De taart staat in brand!”

Tickets de concertreeks vindt je hier: Concertreeks “Help! De taart staat in brand!”