“Help! De taart staat in brand” genomineerd voor VLAMO Award 2019


Met de VLAMO Award gaat VLAMO jaarlijks op zoek naar een initiatief dat creatief en artistiek is, en door de buitengewone vorm een blijvende impact heeft op de omgeving.  In 2016 sleepte Toeterdonk deze prestigieuze prijs al in de wacht met het project “Engelenbrucht“, dit jaar zijn we opnieuw genomineerd met de familievoorstelling “Help! De taart staat in brand!

Een gloednieuwe productie van Fanfare Toeterdonk waarin Simon Van Hoecke (componist) en Ann Van Dessel (tekst en verteller) de krachten opnieuw bundelden, deze keer met hulp van Gonda Cleynhens (illustraties).  De première vindt plaats op 5 mei 2019 om 15u00 in GC Den Breughel.
Andere genomineerden voor de VLAMO Award 2019 zijn:
  • Drie muziekverenigingen uit Kasterlee die de handen in elkaar slaan en met Fanfarathon een marathon voor het goede doel marcheren.
  • KH De Eendracht Kleine Spouwe-Bilzen brengt een origineel hoorspel doorspekt met couleur locale in “De Bilzer Stadsmuzikanten.”
  • Alumni-orkest Continuo gaat in dialoog met de verschillende culturen die de Gentse Universiteit en bij uitbreiding Stad Gent rijk is.