Vruchtbare repetitie


Tekstschrijver/vertelster Ann Van Dessel, illustratrice Gonda Cleynhens en componist/dirigent Simon Van Hoecke kennen elkaar intussen al goed. Ze laten samen al een tijdje al hun creativiteit los op het verhaal “Help! De taart staat in brand!” Een verhaal dat verteld wordt met tekeningen, tekst en muziek.  Ondertussen zijn er al meer dan 60 tekeningen gemaakt, de laatste noten worden geschreven, de tekst wordt gefinaliseerd, …
En wij, muzikanten, repeteren hard aan de nieuwe partituren.

Vanaf het begin zijn we vertrouwd met de verhaallijn en de prachtige boodschap die erachter verscholen gaat, en af en toe zagen we al eens een tekening passeren maar we waren nu toch wel heel benieuwd naar het volledige verhaal.

Daarom nodigden we Ann Van Dessel uit op de repetitie van 10 februari. Het was een blij weerzien na onze samenwerking met het project “De Engelenbrucht“.  Ann las de volledige tekst voor en af en toe repeteerden we al een stukje muziek onder de tekst. Dat smaakt zeker naar meer! Binnenkort doen we het nog eens over met de Gonda Cleynhens erbij.