Meespelen – Muzieklessen


Wil je meespelen?

Leuk! Van harte welkom!

Sinds 2023 heeft Toeterdonk een instaporkest. Hier kan je kennis maken met het spelen in groep door middel van eenvoudigere maar even leuke muzikale werken.

Voor de ‘grote’ fanfare dien je over enige ervaring te beschikking op je instrument!

Wil je graag instappen of denk je klaar te zijn voor het grote orkest. Heb je nog vragen? Contacteer dan meteen onze voorzitter voor verdere afspraken en antwoorden.

Muzieklessen?

Wil je graag een instrument leren bespelen? Geen probleem, Toeterdonk wijst je graag de weg.
Toeterdonk organiseert zelf geen muziekopleidingen binnen de vereniging.
Voor muzieklessen (theorie en instrument) verwijzen wij graag door naar het deeltijds kunstonderwijs (DKO) of privé-initiatieven in de buurt. Zo zijn er onder andere de muziekacademies van Leuven, Mechelen en Zaventem met filialen in de buurt.

Wanneer je als beginnend muzikant kan meespelen hangt af van je aanleg en inzet. Uiteindelijk beslist de dirigent wanneer je klaar bent om mee te spelen in de fanfare.

Niets houd je tegen om al eens een kijkje te nemen op onze repetities, die (meestal) elke vrijdag doorgaan van 20u-22u30 in zaal Familia. Wie goed luistert, hoort ons tot buiten! Graag wel een seintje vooraf want soms worden er repetities verplaatst naar een andere dag of locatie.