Lidmaatschap


Een muziekvereniging bestaat niet zonder zijn spelende leden. Zonder hen geen muziek.
Maar wist je dat je Toeterdonk ook nog op andere manieren kan steunen?

Steunend Lid

Speel je geen instrument (meer), maar wil je toch nauwer betrokken zijn bij onze vereniging?
Dan kan je steunend lid worden van de vereniging.  Jouw bijdrage geeft ons namelijk dat extra duwtje in de rug om onze werking steeds te verbeteren en u keer op keer te laten genieten van cultuur met hoofdletter C.  

Naast onze dank voor uw financiële steun betrekken wij u ook nader bij onze werking en ontvangt u, net zoals de spelende leden, onze nieuwsbrief.  Zo bent u steeds op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de vereniging.

Gelieve de bestelgegevens volledig in te vullen tijdens het afrekenen zodat wij beschikking over uw juiste contactgegevens.  Extra informatie kan je steeds kwijt bij de bestelnotities.


Vriend van Toeterdonk

Draagt u Fanfare Toeterdonk een warm hart toe en wenst u ons financieel een steuntje in de rug te geven?
Wordt dan vriend van Toeterdonk.

U doneert ons een vrij te kiezen bedrag.
Bij een schenking vanaf €25 wordt u uitgenodigd op de receptie ter gelegenheid van 10 jaar Toeterdonk op 4 september 2021.

Voor uw bijdrage geniet u onze eeuwige dankbaarheid en krijgt u, indien gewenst, een vermelding op onze website en tijdens bepaalde evenementen.

Doneer € -
Voor de betalingen vertrouwen wij op de beveiligde financiële transactiediensten van Mollie. 
Opgelet: u ontvangt geen automatisch bevestiging van uw donaties zoals bij onze webshop!  Wij dienen uw donatie manueel te verwerken. Dit gebeurd ongeveer één maal per maand.

Sponsoring

Bent u ondernemer?  Zet dan u bedrijf in de kijker via onze sponsorpakketten.