Berichten


Mars UVRM te Leuven   Onlangs bijgewerkt!

Op 2 december gaat het nieuwe project van Fanfare Toeterdonk in premiëre te Leuven. Mars UVRM -Muzikaal en Theatraal: Erend en protest-erend de straat op naar aanleiding van 75 jaar ondertekening van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens.


Nieuwjaarsconcert 2024

Nieuwjaarsconcert 2024   Onlangs bijgewerkt!

Toeterdonk heeft 1 jaarlijkse gewoonte, en wat voor  één !!
We leiden het nieuwe jaar in met een verrassend programma , behalve het einde, maar dat doen ze op 1 januari in Wenen ook !! Bestel nu uw tickets


Fanfare Toeterdonk vzw zoekt Sponsors

Namens Fanfare Toeterdonk zijn we steeds op zoek naar sponsors om ons verenigingswerk optimaal te kunnen uitvoeren. Hiervoor komen we bij U aankloppen.
Ondek onze sponsorpakketten en hoe wij u kunnen helpen uw merknaam bekender te maken.


Conservatorium Leuven neemt deel aan MARS UVRM   Onlangs bijgewerkt!

Ook de studenten van het Leuvense Conservatorium (SLAC) nemen deel aan onze optocht ter ere van 75 jaar Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Maar liefst drie ensembles uit de schoot van het Conservatorium zullen aantreden tijdens de stoet.


Ronny Mosuse en stadsbeiaardier Eddy Mariën tekenen present   Onlangs bijgewerkt!

Op 2 december 2023 om 12u gaat het nieuwe project van Fanfare Toerterdonk in première te Leuven. Ook zanger/muzikant Ronny Mosuse en Stadbeiaardier Eddy Mariën tekenen present en zullen te horen zijn doorheen de stad.


Reveil 2023

Al enkele jaren organiseren vele Vlaamse gemeenten op 1 november samen met Reveil een troostconcert. In Tildonk zal Fanfare Toeterdonk in kleine bezetting een mini-concert verzorgen met passende muziek.