Berichten


Sherlock Jr.   Onlangs bijgewerkt!

Kom dat zien! Kom dat zien!  En zeker ook aanhoren.
“Sherlock Jr.”, een stomme film uit 1924 van en met Buster Kaeton, wordt op 8 juni 2024 vertoond in GC Den Breughel te Haacht en zal zoals het 100 jaar geleden de gewoonte was live voorzien worden van een passende soundtrack. Dit keer niet door een pianist maar door een hele fanfare.

Het hoofdpersonage, vertolkt door Buster Keaton zelf, heeft een baantje in de bioscoop.  Zijn grote droom is echter om detective te worden.
Hij is verliefd op een meisje, al is hij niet de enige.  Zijn rivaal heeft snode plannen en zet een diefstal in scène. Hij slaagt er in om Buster te laten beschuldigen van deze diefstal en zo het meisje voor zich alleen te winnen.
Ontmoedigd valt hij in slaap in de bioscoop.  In zijn droom wordt hij de beste detective ter wereld: Sherlock Jr.  Hij komt in een levensechte wereld terecht waarin hij probeert zijn ontschuld te bewijzen.

Hoe het afloopt?  Dat kan u die avond zelf komen aanschouwen.
Al kan het, voorzien door de prachtige muziek van Toeterdonk, niet anders dan goed aflopen.

Tickets beschikbaar via onze webshop:

En als u toch nu al de afloop wil weten, dan kun u de film hieronder alvast bekijken en de avond zelf extra genieten van de muziek.


VLOF 2024

Fanfare Toeterdonk neemt op 9 maart 2024 deel aan de VLAMO Open Fanfarekampioenschappen. In de afdeling Uitmuntendheid brengen we er het plichtwerk Ancient Tales van Kevin Houben en ons keuzewerk De Vuurvogel van Igor Stravinsky in een arrangement van Simon Van Hoecke.


Fanfare Toeterdonk vzw zoekt Sponsors

Namens Fanfare Toeterdonk zijn we steeds op zoek naar sponsors om ons verenigingswerk optimaal te kunnen uitvoeren. Hiervoor komen we bij U aankloppen.
Ondek onze sponsorpakketten en hoe wij u kunnen helpen uw merknaam bekender te maken.


WC Papier Actie 2024   Onlangs bijgewerkt!

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we tijdens de Valentijnsperiode onze Toeter-WC-papier verkoop. Tijd om je voorraad op te slaan en onze vereniging een steuntje in de rug te geven.

Vanaf nu ook keukenrollen beschikbaar. 4 rollen 2-lagig huishoudpapier.

Online bestellen kan tot 29 januari 2024!


Conservatorium Leuven neemt deel aan MARS UVRM

Ook de studenten van het Leuvense Conservatorium (SLAC) nemen deel aan onze optocht ter ere van 75 jaar Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Maar liefst drie ensembles uit de schoot van het Conservatorium zullen aantreden tijdens de stoet.