Blog


Berend op stage

We gaan onze saxofonistische collega Berend enkele maanden moeten missen. Voor zijn studie geneeskunde vertrok hij 16 juni 2022 op buitenlandse stage naar Rwanda. Je kan zijn reis volgen via Polarsteps. We wensen Berend heel veel succes tijdens zijn stage.


Toeterdonk naar Flanders Fields Last Post Ceremonie

Ieper – Menenpoort – zaterdag 2 april 2022 Enkele dagen voordien, op 31 maart, sprak de president van Oekraïne in een boodschap het Belgisch parlement toe en vergeleek hij de brutale vernietiging van Marioepol door het Russisch leger, met het plat bombarderen van Ieper (2014-2015) door de Duitsers in WO1. […]


Last Post Ceremonie Ieper 2 april

Zaterdag 2 april 2022 was een heel bijzondere dag voor Fanfare Toeterdonk. Als onderdeel van ons 10-jarig jubileumjaar maakten we een uitstap richting de Westhoek met als hoogtepunt het mee opluisteren van de Last Post ceremonie aan de Menenpoort te Ieper. We brachten het deel “Eenzame soldaten” uit onze voorstelling “Engelenburcht“.


Miniconcert SLAC Leuven

Begin maart 2022 vonden er in het Conservatorium van Leuven enkele miniconcerten plaats. Ook onze eigenste Kamil nam deel.


Vaarwel superfan Roger

Roger Haven º 1932 – † 2022 Vrijdag 4 februari vond de afscheidsviering plaats van een van de trouwste Toeterdonkfans van het eerste uur. Roger Haven, vader van saxofonist Carl, kreeg een poetisch mooi eerbetoon, met zijn fotos uit een rijk en lang verdienstelijk leven. Op 4 september 2021 sprak […]