Queen of the nightclub


Weet u nog wanneer het laatste Toeterfeestje was? Wij kunnen het ons alvast niet meer herinneren! Plannen waren klaar om uit de bol te gaan tijdens het trouwfeest van Nele en Bart maar dat moest worden afgeblazen op bevel van Miss Corona.

Nu de cultuursector terug stillaan uit lockdown komt en alles terug mag, behalve wat niet mag zoals samen repeteren*, duiken we deze week het nachtleven in voor een feestje met hoog James Last gehalte.

En met het beloofde Noodfonds Cultuur van de Vlaamse Regering kan er meteen een extraatje vanaf. Het heeft ons bloed, liters zweet en vooral veel imaginair subsidiegeld gekost om u een Latijns-Amerikaanse top artieste te kunnen voorschotelen.

Dames en heren: wereldberoemd in “Salão de carnes” en iets ruimere omstreken; de muze van Mozart; bekend als ‘Queen of the nightclub’: niemand minder dan de Braziliaanse trompettiste en samba danseres Simona del Angulo.

Queen of the Nightclub met soliste Simona del Angulo

Ondek al onze Samen Solo tijdens COVID-19 filmpjes

Fanfare Toeterdonk in COVID-19 quarantaine
* Sinds 8 juni mag de niet-professionele cultuursector terug hun geliefde activiteit uitoefenen in een groep van max. 20 personen en met respect van de afstandregels. Dat is de algemene theorie want een aantal specifieke culturele activiteiten blijven in fase 3 (t/m 30 juni) nog steeds verboden: nl. Koren en orkesten met blaasinstrumenten mogen hun activiteiten nog niet in groep beoefenen.