Marc Van Ranst op bezoek


Ons repetitiekot hebben we de afgelopen 7 weken niet gezien door de coronavirus quarantaine.  Repeteren doen we nog steeds in ons eigen kot, samen solo, samen solidair.  Hoe lang we nog in ons eigen kot zullen moeten repeteren is op dit moment onduidelijk. We kijken uit naar de dag dat viroloog Marc Van Ranst hierover advies zal uitbrengen.

Maar wisten jullie dat Marc naast viroloog ook musicoloog is?   Blijkbaar kan je virusstructuren omzetten in muziek.  Het muziekvirus zoals ze dat noemen, ergens een verre achterneef van de muziekmicrobe. 

We waren er dan als de opgehokte vogelgriep kippen bij om Marc uit te nodigen als VLAMO deskundige op onze virtuele repetitie van deze week.  Eens benieuwd welk muziekadvies hij ons kan geven en of we na zijn doortocht ook kunnen spreken van het Marc Van Ranst-effect.

Marc Van Ranst op bezoek als VLAMO ‘deskundige’.

We hebben ook al onze Corona quarantaine filmpjes verzameld in een handige YouTube Playlist. Zo heb u ze allemaal snel bij de hand.

Vergeet je zeker niet te abboneren op ons YouTube kanaal. Druk tevens op het belletje om automatisch verwittigd te worden als wij een nieuwe video online plaatsen.