Toeterdonk blaast 5 kaarsjes uit!


Hieperdepiep! Onze fanfare bestaat 5 jaar en dat mag best gevierd worden.

Wat begon als een kleine fanfare, opgericht door een vriendengroepje in 2011-2012, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig fanfare-orkest, genomineerd voor de Vlamo-cultuuraward 2016.

Daar mogen we best trots op zijn! Daarom besloten we om dat samen met onze fans en publiek te delen door een heus lustrumjaar samen te stellen.

Van het koekenzingen naar ons nieuwjaarsconcert tot ons lustrumconcert: alle concerten en opvoeringen van Toeterdonk staan in 2017 in het teken van ons 5-jarig bestaan en zullen daarom in een extra feestelijk tintje plaatsvinden.

Echter, een fanfare is geen fanfare zonder vlag! Vanwege ons 5-jarig bestaan wilden we onszelf voor altijd van een mooie Toeterdonk – vlag voorzien. Helaas kost een mooie vlag van goede kwaliteit heel wat centjes… Daarom besloten we een crowdfundactie op poten te zetten. Onze donateurs worden  op 14 april 2017 uitgenodigd op een feestelijke receptie met muzikale begeleiding om onze vlag in preview te komen ontdekken. Als jij er dan ook wil bijzijn, kan je ons steunen op onderstaande link:

Een vlag voor Toeterdonk!

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen om samen met ons een feestelijk lustrumjaar te vieren!

Toeterdonk Feest